mandag 21. mai 2012

Et lite hundedrama...

Plutselig roper tenåringen : -"En Chihuahua!!!" "HÆ?!", tenker jeg og stirrer ut av stuevinduet for så å få øye på det samme som tenåringen ser. Der ute, i den store farlige verden, løper en bitteliten hund helt alene... Jentene stormer ut og lokker på hunden som ikke var hard å be. Inn i varmen med den!

Så startet detektivarbeidet... Vi ringte rundt til alle tenkelige "hunde-folk", spurte naboer, ringte politiet... Politiet lurte på om ikke jeg bare kunne slippe den løs igjen, så fant den sikkert veien hjem selv...!!! HÆ!?!?!?? Lille voffsen som noen betalte ganske så mange tusen for og som noen er veldig glad i... Slipper den da ikke bare løs igjen og håper på det beste?! Biler? Rampete og skumle mennesker som liker å plage dyr?

Da beholdt vi heller hunden på tross av allergi og fortsatte detektivarbeidet!


Heldigvis kom mannen hjem fra rocken-roll-fiskeboll øving. Så da hjalp han til med etterforskningen. Enden på historien ble at hunden har nå kommet hjem til sin rette matmor. Tror hun ble veldig glad for at vi tok vare på hunden hennes slik at hun fikk den igjen like hel og levende. Det ble vi også ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar