lørdag 7. april 2012

Invasjon
Påskehjemmet blir i disse dager invadert av klesvask! Ganske prekær situasjon! Lettere tilstand av åndenød! Så lenge varte påskekosen og idyllen... Hverdagen innhenter oss.... Klesvask må en ta seg av selv i påsketider... Men en skal jo gjøre så mye annet også! En rekker ikke alt.

I påska skal en ut i guds frie natur, helst på ski, en skal være sosial og besøke familie og venner.. En skal lese påskekrim, en skal se påskekrim, male litt kjellerstue, vaske klær og ellers bedrive andre hværdagslige sysler... Pjuuuuh... Skulle av og til ønske jeg var et litt mer ordensmenneske som hadde ting på stell hele tiden; en blir jo litt sliten av sitt eget rot også... Men så har jeg også fire barn i alderen 3-36 år som jeg går å plukker opp og rydder etter...

Hva gjorde husmødre før i tiden?!?! Hvordan greide de alt?? Har lyst på en husmorvikar... Noen som melder deg frivillig? Slitsomt med påske? Her må en bare være selektiv og flink til å prioritere. Om klesvasken overtar stua en stund, så får det bare være sånn. Det er jo tross alt rene klær det flyter av og ikke skitne truser og illeluktende sokker! I påska skal det være rom for kos og hygge, så da rekker en ikke å legge på plass klesvask, tørke støv, vaske gulv osv, hele tiden. Gjør en det rekker en ikke å kose seg!!!!

Men jeg har prioritert å lage eplemost i dag!( Etter at vi hadde vært på besøk). Det ble nam det!

Jeg brukte :
4 epler. Skrellet og rensket for kjernehus.
en halv sitron
litt vann,ca 1,5 dl
en halv ts kanel
pittelitt stevia for å søte litt


Vannet dekte bunnen av kjelen,så hadde jeg sitronsaft,eplebiter og kanel i og kokte det mørt på svak varme.Stevia hadde jeg i tilslutt. Namenam... 


1 kommentar:

  1. Hi Hi! Ta deg ein tur til meg Trude! Så gløyme du detta å ha det strøkent. Her er stua blitt til ARBEIDSSTUE! Og eg stortrivest med det. Men so slepp eg å ta hensyn til andre, berre meg sjølv. På godt og ondt.

    SvarSlett