fredag 2. mars 2012

Det er fint å ha en snill mamma!

Det må jeg bare få sagt : -det er veldig,veldig fint å ha en snill og god mamma!!! Mammaen min er pensjonist, så hun stiller villig opp som barnevakt både titt og ofte de dagene vi trenger det. Tror ikke hun har sagt nei en eneste gang!

I dag var 8-åringen vår syk, så da måtte mammaen min trå til igjen siden jeg og mannen skulle på jobb. Jeg forlot huset som en svinesti!!! Har ikke hatt ork eller tid til å gjøre så masse husmorsaker de siste ukene siden jeg er i opplæring i ny-jobben på vinmonopolet. Pjuh-fader så masse nytt å sette seg inn i!!!! Men nå vender vi nesen hjem igjen..

Jeg forlot som sagt huset som en svinesti da jeg dro på jobb i dag...


 Kremt.... hummer og kanari.... 
Men aaaah så deilig det var å komme hjem igjen i ettermiddag da gitt! Mamma hadde ryddet hele huset! Hun hadde til og med vasket gulvene mine!!!! HERLIG!!! Det er leeeeeeeenge siden de har fått smake såpe og vann...Huff...

Mamma har til og med ryddet guttungen sitt rom!!!

 Min flinke,snille og beskjedne mamma bak puta..
På badet har mamma lagt sammen klærne våre...
de som vanligvis ligger i en krølla haug delvis på krakken og
resten på gulvet...Bleiepakkene fint og sirlig plassert under...


Men nå er det helg! Virkelig helg, og jeg kan legge bena på bordet og nyyyyte!!!! Alle klærne er svosj brettet og ryddet bort. Gulvet er skinnende rent,-nesten så jeg kan legge meg ned på alle fire å sleike....Ikke EN hybelkanin i sikte.... Å salige fred. - Det er godt å ha en snill mamma... ;-)

4 kommentarer: